Javítási Feltételek – BMW Navigációs Modul Javítás

1. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a javított navigációs modulra a javítástól számított 1 éves garanciát vállalunk. A garancia a javított hibára és az ehhez kapcsolódó alkatrészekre terjed ki. A gépkocsi más részegységére NEM vonatkozik, és nem kapcsolható!

2. A garancia nem terjed ki a javítás során nem diagnosztizált hibákra, a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, a külső behatásokra (pl. ütés, víz, hibás környezetbe való visszaszerelés) visszavezethető károkra, valamint a szakszerűtlen beszerelésből eredő hibákra.

3. Amennyiben a javított modul a garanciális időn belül ismételten meghibásodik, a Megrendelő jogosult a javítás ingyenes elvégzésére. A javításhoz a Megrendelőnek be kell mutatnia a javítási számlát/nyugtát/munkalapot és a hibás modult. A BMW Modulszerviz díjtalanul elvégzi a modul diagnosztikáját, és megállapítja a meghibásodás okát. Garanciális javítást kizárólag a gépkocsival együtt tudjuk végezni, a szükséges diagnosztika miatt, hogy nem- e van más rejtett hiba, ami következtében a modul ismételten tönkremegy. Ennek elmaradása nem kötelez minket arra, hogy a javítási árat visszatérítsük!

4. Amennyiben a garanciális időn belüli ismételt meghibásodás a BMW Modulszerviz által diagnosztizáltan a javítás során nem megfelelően javított hibára vezethető vissza, a Megrendelő jogosult a javítási díj visszatérítésére. A visszatérítés 14 napos határidővel történik.

5. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a javítási díj a modul diagnosztikai díjat, javítást, munkaidőt, alkatrészeket is magában foglalja.

6. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a javított navigációs modul a szervizünk általi ingyenes beszerelés elmaradása esetén a modul beszerelése saját felelősségére történik. A BMW Modulszerviz nem vállal felelősséget a beszerelés során okozott károkért.

7. A Megrendelő a javítási megrendelés aláírásával elfogadja a fenti feltételeket.

Teljes Diagnosztika:

A javítási folyamat minden esetben teljes körű modul diagnosztikával kezdődik. A diagnosztika során a BMW Modulszerviz szakemberei azonosítják a meghibásodás okát, és felmérik a javításhoz szükséges alkatrészeket és munkafolyamatokat.

Fontos megjegyezni, hogy a fenti javítási feltételek tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződésnek. A pontos feltételeket a BMW Modulszerviz által kiadott javítási megrendelés tartalmazza.